Mijn cliënten hebben naast klachten ook een verlangen. In mijn begeleiding is dit verlangen het uitgangspunt. Wees welkom als je jezelf herkent in een of meerdere van deze zinnen:

Je wilt je weer vitaal en waardevol voelen
Gevoelens van neerslachtigheid en eenzaamheid kunnen je je levenslust ontnemen. Dit is te voelen in je lichaam. Je zit niet lekker in je vel en hebt weinig energie. Wat helpt is aandacht hebben voor deze gevoelens.

Je wilt vertrouwen op je gevoel
Als niet naar je gevoel luistert, doe je jezelf tekort. Teveel op gevoel varen, kan onverantwoord zijn. Een verstandige keuze met je gevoel als richtlijn, kun je leren met haptotherapie.

Je wilt een ontspannen contact met anderen
Moeizame contacten vreten energie. In je verlangen om een goede relatie te hebben, ga je soms verder dan goed voelt. Opkomen voor jezelf lijkt lastig, maar is precies wat nodig is. Eerlijkheid geeft helderheid en ontspanning.

Je leert ervaringsgewijs
Haptotherapie werkt het best als jij door ervaring wijs wordt. De begeleiding vraagt van je dat je bereid bent uit je comfortzone te stappen. Om iets nieuws te leren moet het een beetje spannend zijn.

Je wilt een concrete oplossing voor je probleem
Klachten zijn vaak hardnekkig en terugkerend. De duurzaamste oplossing voor jouw problemen is: zelf oplossen. Door haptotherapie heb je gereedschap in handen dat je elke dag kunt gebruiken.