Spelen in je Relatie

Workshop Spelen in je relatie

Ik mis je!
Maar ik ben er toch?
Ja en ik mis je alsnog.
Hoe kan dat?
We draaien elke dag dezelfde plaat.
Ik dacht dat je het fijn vond.
Ik wil een nieuw liedje horen.
Dat wist ik niet. Ik ben ook wel toe aan iets anders.
Oh ja? Wat nu?
Ik las dat Jasper en Eline iets leuks gaan doen.
Wat dan?
Ze gaan ons met elkaar laten spelen zodat we meer plezier hebben en genieten.
Hoe dan?
Met muziek en inspirerende oefeningen. Aanraken ook.
Bijzonder. Gaat het ons helpen?
Ja, want Jasper kan ons raken met zijn muziek en Eline kan ons weer met elkaar in contact brengen. We gaan onder meer een eigen lied maken en elkaar ‘bespelen’.
Dat klinkt spannend.
Wat kost het?
50 euro per persoon
Dat is net zoveel als een dagje sauna. Laten we ons aanmelden.
Mis je me nog?
Dit helpt al!

ik wil meer romantiek en erotiek

ik wil meer lachen samen

ik wil me weer aangetrokken voelen

ik wil vaker aangeraakt worden

Verbinding voelbaar

Haptotherapeut en relatietherapeut Eline Blom en singer-songwriter Jasper Merle, geven een speelse middag voor stellen om te lachen met en genieten van elkaar. Er is aandacht en tijd om elkaar te ontmoeten en voelen. Door muziek, zang, luisteren, aanraken en interactieve oefeningen is de verbinding weer voelbaar. Er is ruimte voor 6 stellen

Laagdrempelig en verrassend

Met deze workshop willen we stellen op een laagdrempelige en verrassende manier met elkaar laten spelen. Want dat doen we veel te weinig en het is zo leuk! De fijne momenten dat je samen lacht en gek doet geven energie en gevoel van verbinding. Spelen is goed voor jezelf, je relatie en de kinderen die in de sfeer van de relatie opgroeien.

Magie van spelen

Wat is dan de magie van ‘spelen’ vraag je je misschien af. Bij spelen in je relatie gaat het niet om de activiteit die je doet. Het is een staat van zijn waarin je op een ontspannen manier geprikkeld wordt. Dit kan voor iedereen een andere vorm hebben. Voor de één is dat ‘ de clown spelen’ en voor de ander een competatief element toevoegen. En er zijn nog veel meer vormen mogelijk. Speelsheid is nodig om van elkaar te kunnen genieten en goed om te kunnen gaan met momenten dat het leven serieus en zwaar is. Het is de zuurstof van je relatie; doordringend, onopvallend en noodzakelijk

Effect

Spelen vereist het nemen van een soort risico. Dit betekent dat je de kans loopt om te slagen en falen. Je lichaam en geest zijn alert. Ook wordt er een beroep gedaan op je creativiteit, fantasie en doorzettingsvermogen. Er ontstaat dan een sfeer waarin je elkaar ook zonder woorden goed kan verstaan. Het geeft een gevoel van vrijheid, plezier en verbinding.

Spelen heeft een aantal effecten:

  • je bent helemaal in het huidige moment
  • je verliest je weerstand en opent je voor elkaar
  • je ontdekt nieuwe dingen
  • je voelt je vitaal en ontspannen
  • je hebt plezier (er wordt van het plezierhormoon dopamine aangemaakt)
  • je kunt zelf schitteren en een ander laten schitteren

Prikkelende oefeningen

Meer dan praten brengen prikkelende oefeningen je in een staat van ‘spelen’. We doen oefeningen die in het begin spannend kunnen zijn en uiteindelijk een goed gevoel geven. Zoals een liefdeslied maken en samen zingen en een aanraak-oefening met de titel ‘Bespeel me’. Daarnaast gaan jullie ook luchtige oefeningen doen waarin je elkaar op een grappige manier uitdaagt.

Wat bieden Jasper Merle en Eline Blom?

Jasper en Eline begeleiden deze workshop vanuit hun passie voor liefde en verbinding. Jasper vanuit zijn ervaring met muziek en het werken met mensen. Muziek verbindt en verwoord wat er in het moment speelt. Jasper zingt op basis van jullie relatiethema’s een liefdeslied op maat. Eline brengt haar kennis en ervaring als haptotherapeut en relatietherapeut in. Ze geeft feedback op hoe je relatie kunt verdiepen. Eline leest jullie lichaamstaal en vertaalt dit naar jullie relatiepatronen. Hierdoor krijg je meer zicht op hoe jullie communiceren en tips hoe je dit verfijnder kunt doen.

Wat kost deze workshop?

€50 euro per persoon. Je kunt dit bedrag overmaken of ter plekke bij ons pinnen.

Spelen in je Relatie Special

Voor stellen die wél met elkaar willen spelen maar niet in een groep is de Spelen in je Relatie Special. Dit is een relatie-verwendag voor 1 koppel. De duur en het programma zijn in principe hetzelfde alleen is er alle aandacht. Vooraf kunnen specifieke wensen of aandachtspunten aan ons meegeven worden zodat we het programma nog meer naar wensen en behoeften kunnen vormgeven. De middag bedraagt €499,-.

Neem bij interesse graag persoonlijk contact met ons op. Jasper Merle (06 – 12 50 44 85) of Eline Blom (06 – 46 06 02 92)

 

Data | Tijdstip | Locatie | Prijs


Zondag 28 mei 2017
Zondag 2 juli 2017

13:00 – 17:00 uur (12:45 uur deur open)
Flow Plaza | Zaanenstraat 18 (Haarlem-Noord)

€ 50,- per persoon 

Er is plek voor 6 stellen

Meer informatie

Eline Blom
eline@speelruimte-haptonomie.nl 
06 – 46 06 02 92

Jasper Merle
info@jspr.nl
06 – 12 50 44 85

muziek, beweging, aanraken, verbinding, aandacht & vrijheid