Je lichaam geeft je waardevolle signalen tijdens het daten. Op basis van je gevoel kun je tijdens het daten toetsen of iemand een match voor je is. Met deze workshop ga je bewuster luisteren naar wat je zintuigen je te vertellen hebben over het contact met een potentiele geliefde. Hoe beter je daarnaar luistert, hoe makkelijker het wordt om te voelen of je met deze persoon een duurzame relatie zou kunnen hebben.

In 2 uur tijd kom je op speelse manieren in contact met anderen waarbij de focus meer ligt op doen dan op denken. De ontmoetingen die je met elkaar hebt zijn niet perse lang maar wel intens en op gevoel.

Luisteren naar je gevoel is de belangrijkste tool
voor een duurzame relatie

In deze workshop:

1. ervaar duidelijk de verschillen en jouw voorkeuren in contact met de deelnemers.
2. heb je de gelegenheid om op jouw manier in contact te treden.
3. kom je andere mensen tegen die zichzelf willen zijn in de liefde.

Er is plek voor 15 mannen en 15 vrouwen die bewust in het leven staan en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden.

De laatste speeddate is geweest op 1 augustus 2015 op het Bloemendaalse strand. De volgende speeddate komt in oktober. Exacte datum laat ik snel weten.

 

Meld je hier aan

Begeleiding door haptoherapeut in de liefde Eline Blom

 

Eline Blom

Waar het in de liefde om draait is hoe je jezelf kunt blijven bij de ander. Jezelf zijn en blijven is een van de lastigste dingen in aanloop naar en tijdens een relatie. Vaak hebben we als kind goede redenen gehad om ons anders voor te doen. Maar in de liefde werkt dat niet meer. En dat begint al tijdens het daten.

Ik help singles:
– de drempel over om contact met mogelijke partners aan te gaan
– zichzelf te blijven tijdens het daten
– een partner te kiezen voor een duurzame relatie