Samendag - ik speel mezelf met jou -

Samendag  –  een speelse en verbindende dag voor jou samen met je partner

Je bent allebei druk met je dagelijks leven. Je werk, kinderen of andere verantwoordelijkheden vragen om aandacht. Je voelt het verlangen meer verbinding te ervaren.

Zou het niet heerlijk zijn om een dag helemaal beschikbaar te zijn voor elkaar?

In deze workshop kunnen jullie op een speelse manier het contact verdiepen of opnieuw ervaren. We werken met spel, het lijf en aanraking. Spelen geeft vrijheid, creativiteit en verbinding. Als je speelt, leef je volledig in het nu. Het geeft je een goed gevoel. Door speels met elkaar om te gaan kun je jezelf en de ander met nieuwe ogen bekijken. Deze nieuwsgierigheid naar elkaar is dé voedingsbron voor je relatie.

Trefwoorden:
partners, plezier, spelen, verbinden,
verdiepen, ontdekking, aanraking, contact.

Het programma is gebaseerd op clownerie en haptonomie. In het clownsspel vergroot je uit wat je normaal gesproken klein houdt. Dit  uitspelen van wat er is, brengt je dicht bij je gevoel. Het geeft een lach en een traan. Door haptonomie volg je je gevoel, ook als je verstand er een andere mening over heeft. Dit helpt je om contact te voelen met jezelf en van daaruit de ontmoeting met je partner aan te gaan. In de speelse en intieme oefeningen ervaren jullie de verbindende kracht van de taal van het lichaam.

Deze samendag is een frisse wind voor je relatie. Je maakt contact met elkaar en zodat je weer voelt wat maakt dat jullie een stel zijn. Tijdens de dag doe je oefeningen die je later thuis zelf kunt doen, samen met je partner. Ervaring met clownerie en haptotherapie is zeker niet nodig. De dag wordt begeleid door Eline Blom en Siebe Fockens. Zij delen de passie om mensen op speelse wijze te raken in hun essentie.

Eline Blom werkt als haptotherapeut en relatietherapeut. Ze ondersteunt mensen om authentiek te zijn in hun relatie. Lichaamstaal en luisteren naar je gevoel is daarin de sleutel. Lees meer over Eline

Siebe Fockens geeft trainingen persoonlijk leiderschap, werkt al ruim 20 jaar als CliniClown en is mede-oprichter van de School voor Clown & Leven. Het maken van een ‘voelende verbinding’ staat bij hem centraal. https://schoolvoorclown.nl

Ik adem even in, en voel dat ik leef.
Ik hoor je lachen en geniet van wie je bent.
Ik raak je aan, zodat ik voel dat wij samen zijn.

Samendag Ik speel mezelf met jou

Een speelse en verbindende dag voor stellen

Zaterdag 18 mei 2019 10:00 – 17:00 uur (9:45 uur deur open) €235,- per stel (inclusief btw) lunch inbegrepen Deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6 stellen Locatie: School voor Clown & Leven, Concordiastraat 68, Utrecht Goed bereikbaar met openbaar vervoer; gratis parkeren met de auto.

routebeschrijving

Wil je meer weten over de Samendag, bel of mail ons
Eline Blom
eline@speelruimte-haptonomie.nl
06 – 46 06 02 92

Siebe Fockens
info@siebefockens.nl
06 – 13 85 86 91