Samendag - ik speel mezelf met jou -

Een speelse en verbindende samendag voor jou samen met je partner

Je bent allebei druk met je dagelijks leven. Je werk, kinderen of andere verantwoordelijkheden vragen om aandacht. Je voelt het verlangen meer verbinding te ervaren.

 

Zou het niet heerlijk zijn om een dag helemaal beschikbaar te zijn voor elkaar?

 

In deze workshop kunnen jullie op een speelse manier het contact verdiepen of opnieuw ervaren. We werken met spel, het lijf en aanraking. Spelen geeft vrijheid, creativiteit en verbinding. Als je speelt, leef je volledig in het nu. Het geeft je een goed gevoel. Door speels met elkaar om te gaan kun je jezelf en de ander met nieuwe ogen bekijken. Nieuwsgierigheid naar elkaar is dé voedingsbron voor je relatie.

Het programma is gebaseerd op clownerie en haptotherapie. In het clownsspel vergroot je uit wat je normaal gesproken klein houdt. Bij haptotherapie volg je je gevoel, ook als je verstand er een andere mening over heeft. In de speelse en intieme oefeningen ervaren jullie de verbindende kracht van de taal van het lichaam.

Deze samendag zorgt voor een frisse wind. Tijdens de dag leer je ook een paar oefeningen die je later thuis zelf kunt doen samen met je partner. Ervaring met clownerie en haptotherapie is zeker niet nodig.

Geef elkaar een bijzondere samendag cadeau

De dag wordt begeleid door Eline Blom en Siebe Fockens. Zij delen de passie om mensen op speelse wijze te raken in hun essentie.

Eline Blom werkt als haptotherapeut en relatietherapeut. Ze ondersteunt mensen om authentiek te zijn in hun relatie. Lichaamstaal is daarin de sleutel. Lees meer over Eline

Siebe Fockens geeft trainingen persoonlijk leiderschap, werkt al ruim 20 jaar als CliniClown en is mede-oprichter van de School voor Clown & Leven. Het maken van een ‘voelende verbinding’ staat bij hem centraal. https://schoolvoorclown.nl

 

Trefwoorden:
partners, plezier, spelen, verbinden,
verdiepen, ontdekking, aanraking, contact.

 

Datum | Tijdstip | Locatie

 

Zaterdag 9 februari 2019
Zaterdag 18 mei 2019
10:00 – 17:0
0 uur (9:45 uur deur open)

€235,- per stel (inclusief btw)
lunch inbegrepen

deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6 stellen

locatie: School voor Clown & Leven, Concordiastraat 68, Utrecht
Goed bereikbaar met openbaar vervoer; gratis parkeren met de auto. 
routebeschrijving

 

 

Meer informatie
Neem contact op met Eline Blom
eline@speelruimte-haptonomie.nl
06 – 46 06 02 92