Tango en hapto alleenOf je nu leidend, volgend, afstandelijk of uitnodigend ben, als vanzelf ontstaan tijdens het dansen van de tango voorkeuren over hoe jij intimiteit beleeft. Samen met de andere deelnemers krijg je op een speelse manier ervaringen aangereikt die jou helpen in de liefde.

De Argentijnse tango is een intieme dans. Haptonomie is de leer van de intimiteitsbeleving in het contact met anderen. In deze workshop brengen we beide disciplines samen.

De workshop is bedoeld voor mensen die single zijn of van wie de partner niet wil dansen. Dus als je dansend wil leren over liefdevol in contact zijn met anderen dan ben je van harte welkom.

Ervaring met tango of haptonomie is geen voorwaarde. Sterker nog je hoeft niet te kunnen dansen om wel een plezierige dag te hebben.

Wat brengt deze workshop jou?
1. Dansen van de Argentijnse tango zonder vaste partner
2. Vrijblijvend contact met anderen
3. Herkenning van je eigen patronen bij intiem contact
4. Bewustwording op een speelse manier
5. Plezier en aandacht voor jezelf

Zondag 22 november 2015
Van 13:00 – 21:00 uur
Locatie: ZOED Wilhelminapark, Wilhelminapark 28 te Haarlem

Investering:
€187 per persoon

Aanmelden 

 

Frank van der Velden en Eline BlomEline Blom is haptotherapeut en heeft zich gespecialiseerd in de liefde. Ze begeleidt in haar eigen praktijk in Haarlem singles naar een nieuwe liefde en stellen naar een betere liefdesrelatie. ‘Een relatie is als een dans: voelend in beweging zijn.’

Frank van der Velden is docent Argentijnse tango. Hij geeft privé lessen in Utrecht en workshops in het hele land. In zijn lessen richt hij zich op het verschil tussen denken en voelen. Hij vindt het belangrijk dat mensen zich bewust worden van hun dansen en het contact met elkaar.