Oprecht
Om een therapeutische relatie aan te gaan moet er een klik zijn. In een eerste sessie bepalen we samen of deze er is en of een behandeling zinvol is. Ook tijdens vervolgsessies ben ik transparant over wat er in het contact gebeurt.

Affectief
Ik breng je met een aanraking of interactieve oefeningen zonder omwegen bij je gevoelsleven. Samen werken we uit wat je ervaart en wat je ermee wilt doen. Soms is de ervaring op zich al helend. Soms geeft het je een handeling in het contact met anderen.

Ontwikkelingsgericht
In de eerste paar sessies leer ik je kennen. Niet alleen waar je moeite mee hebt maar ook wat je gemakkelijk afgaat in het leven. Anders omgaan met je probleem betekent meestal gebruik maken van nieuwe mogelijkheden. We formuleren je ontwikkelvraag en ik maak indien gewenst behandelplan

In jouw tempo
Het aantal sessies hangt af van je vraag en de snelheid waarmee je je ontwikkelt. Voor mij werkt het goed om met elkaar af te spreken wat je na die sessies bereikt wil hebben. Het doel is overigens niet bepalend, wel richtinggevend.

Praktisch
Bestaande patronen in het contact met anderen doorbreken is vaak een kwestie van herhaaldelijk nieuwe ervaringen opdoen. Mijn praktijk is een plek waar je kunt oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Hierdoor kun je wat je leert makkelijker in je dagelijks leven toepassen.

Luchtig, speels en confronterend
Problemen kunnen zwaarmoedig en ingewikkeld zijn. De oplossingen zijn vaak luchtig en eenvoudig. In mijn sessies is er plek voor beide kanten van de medaille. Huilen en lachen geven vaak de ruimte om nieuwe mogelijkheden te zien.