Knuffeldokter DatingfairFoto Utrechts Nieuwsblad

 

De Knuffeldokter deelde op 20 en 21 juni 2015 tijdens de Datingfair knuffels en liefdestips uit en leerde singles tijdens het daten naar hun gevoel te luisteren tijdens de workshop Speeddaten op gevoel. Anders dan een ‘normale speeddate’ werden door verschillende oefeningen andere zintuigen geactiveerd tijdens het daten. Ik stond op de Datingfair omdat ik als  Knuffeldokter mensen wil meegeven dat het belangrijk is elkaar liefdevol aan te raken.

De dame op deze foto had als een van de weinigen geen liefdestip nodig. Ze was gelukkig in de liefde en dat was duidelijk te voelen in de knuffel. Ze kon zich verbinden met mij en zichzelf blijven voelen. Dat is een van de belangrijkste vaardigheden om gelukkig te zijn in de liefde.

Een van de redacteurs van het Utrechts Nieuwsblad nam deel aan de workshop en schreef er een artikel over. Nog even als toevoeging op dit artikel: in de workshop speedaten op gevoel ontmoeten mensen elkaar door op andere manieren contact te maken. Veel deelnemers vonden het waardevol om op gevoel te ontdekken of er een vervolgafspraak in zat.

Dankzij de hulp van Knuffelzuster Amina Froom, mijn vrouw Carla en vriendin Lisa heb ik veel mensen verder kunnen helpen in de liefde. De teller staat inmiddels op 426 knuffels.

 

Knuffeldokter en -zuster Datingfair      Het hart met liefdestips

Lees meer over De Knuffeldokter