Amina Froom‘Ik heb graag mensen om me heen, om ze aan te raken en om naar ze te kijken. Eline helpen tijdens Datingfair als Knuffelzuster vind ik daarom een eer. Passend ook want ik vind het leuk om massages te geven en te knuffelen.’

‘Aanraken vind ik heel belangrijk. Het geeft verbondenheid en schept vertrouwen. Een aanraking kan iemand geruststellen en zelfs pijn verlichten. Als begeleider van mensen met gedragsproblematiek, autisme en epilepsie heb ik daar dagelijks ervaring mee. Ook als moeder van 2 dochters weet ik hoe essentieel het is om fysiek contact te maken. ‘

‘Ik heb Eline leren kennen op de Bewust Haarlem Proeverij en vind het heel erg interessant wat ze doet.
 Ik ben bij haar langsgekomen omdat ik óók op straat knuffels wilde uitdelen. Zij hielp me om dit mogelijk te maken. Ze is emphatisch, positief en raakt op een heel natuurlijke manier aan. Eline weet ook altijd precies te benoemen waar mijn knooppunten zitten en hoe ik deze weer uit de knoop kan krijgen.’

‘Omdat ik zelf niet zo’n ster ben in het daten weet ik heel goed hoe ingewikkeld het is. Ik zie ernaar uit mijn zuster outfit bij elkaar te zoeken en met Eline andere mensen te knuffelen op de beurs en te helpen bij de workshop speeddate op gevoel.’