Woensdag 16 september van 10:00 – 12:00  uur Pippa’s Stationsplein Haarlem

Ik wil het najaar met een warm gevoel beginnen en dit met je delen. Deze hartverwarmende combinatie lijkt me daar een goed recept voor. Iedereen (volwassenen en kinderen) is welkom voor knuffel & koffie van de Knuffeldokter. Na de knuffel voel je weer even dat je er bent en er toe doet. Geniet vervolgens na met een kopje koffie (of thee) en voel je vrij elkaar ook  knuffel te geven.

Waarom doe ik dit? 
Soms ben ik de verbinding kwijt. Met mezelf en met anderen. Een knuffel helpt mij altijd om die connectie weer te voelen. Een knuffel is een kleine moeite met een groot effect. Vandaar dat ik graag als De Knuffeldokter er voor je wil zijn als je een knuffel kunt gebruiken. Ik word er blij van en jij ook!

Leuk als je laat weten of je komt!

Liefs
Eline de Knuffeldokter