Relatietherapie Haarlem

 

Relatietherapie doe je niet zomaar maar omdat je relatie die moeite waard is.

Relatietherapie Haarlem

Als jou of jullie relatie dreigt te eindigen of meer verdieping nodig heeft om te overleven help ik jullie graag verder. De vitaliteit van je relatie valt of staat met de aandacht die beide partners erin stoppen. Tekort aan aandacht geeft conflicten en verwijdering. Komt jouw relatie aandacht tekort? Ontdek bij mij hoe je jullie tekorten kunt aanvullen.

Als je overweegt om relatietherapie te doen heb je al veel gedaan om je relatie in goede banen te leiden. Op dit moment kost je relatie je meer dan dat het oplevert en dat is niet de intentie waarmee jullie begonnen zijn.

Misschien wil je weer terug naar hoe het vroeger was of wil je samen uitzoeken hoe jullie de relatie opnieuw vorm kunnen geven? In ieder geval overweeg jij e/of je partner om hulp in te schakelen.

Dat doe je niet zomaar. Want het is nogal wat om een ander zo diep in je relatie mee te laten kijken en toe te geven dat jullie er samen niet uitkomen. Daarvoor moet je eerst je trots opzij zetten. Mijn ervaring is dat als mensen dat eenmaal gedaan hebben hulp vaak een grote opluchting is.

De kern van de relatietherapie die ik geef is dat je gaat ervaren in welke patronen je vast bent komen te zitten. Het blijft niet bij het praten erover maar we gaan deze patronen opzoeken zodat je ze gaat herkennen. Daarna ga je op zoek naar welke mogelijkheden je hebt om deze patronen te doorbreken. Iedereen is in staat om dit te doen! Daar geloof ik heilig in. Het belangrijkste is dat je durft te erkennen dat je even niet weet wat je moet doen. Van daaruit ontstaan altijd nieuwe mogelijkheden!

Als je het even niet meer weet dan gaan we op zoek naar de antwoorden.

 

Relatietherapie Haarlem

Afspraken op

Maandag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag 9:00 - 12:30 uur
Vrijdag 9:00 en 17:00 uur
Het is ook mogelijk in de avond of in het weekend een afspraak te maken.

Gemaakte afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden verplaatst. Voor afmeldingen binnen 24 uur breng ik de helft van de kosten van de sessie in rekening.

Klanten vertellen

Relatietherapie met elkaar

Belemmerende patronen in een relatie doorbreek je het snelst als je samen komt. In begeleiding herhaalt zich waar je ook in je dagelijks leven tegenaan loopt. Ter plekke kun je deze patronen samen uitwerken en veranderen

Relatietherapie zonder partner

Een verandering in jezelf betekent automatisch een verandering in je relatie. Als je iets alleen hebt uit te zoeken of als je partner niet mee wil, kan individuele begeleiding genoeg zijn. Je kunt ook terecht voor het verwerken van een relatie die voorbij is.

Liefde heeft aandacht nodig

Relatieproblemen

Een relatie is bijna nooit zonder problemen. Gelukkig maar. Want de fricties zorgen ervoor dat je relatie levend blijft. Net zo belangrijk zijn de momenten waarin je samen moeiteloos kunt genieten van de liefde die je voelt.

Echt problematisch wordt het als je relatie je langdurige stress oplevert. Veranderingen in je leven kunnen grote druk op je relatie leggen: het krijgen van kinderen, een verhuizing, financiële problemen, ziekte of overlijden. Je ergert je vaker en maakt meer ruzie. Je voelt je gefrustreerd en van elkaar verwijderd. Vaak wordt een uitweg gezocht om de spanning te ontladen in vreemdgaan, opgaan in werk of de kinderen.

Lees door 

 

Relatieproblemen

Relatieproblemen

Een relatie is nooit zonder problemen. Als de problemen ten koste gaan van de relatie kan haptonomische relatiebegeleiding helpen.

Lees meer
Onrustig en prikkelbaar

Onrustig en prikkelbaar

Gevoelens van onrust of prikkelbaarheid zijn signalen dat je over je grenzen bent gegaan. Met haptotherapie werk je eerst aan de onrust en vervolgens aan het begrijpen en vroegtijdig singnarelen.

Lees meer

Vrijheid in verbondenheid

Vrijheid in verbondenheid. Dat is waar ik naar streef in mijn leven en in mijn relaties. Het is niet eenvoudig om samen te zijn met anderen en mijn eigen koers te blijven varen. Ik beweeg me voortdurend in het spanningsveld tussen vasthouden en loslaten. Haptonomie heeft mij de basis gegeven om hier zelfbewuster mee om te gaan. Mijn gevoel en lichamelijke gewaardwordingen geven mij de juiste handvaten om te voelen wat ik nodig heb en hoe ik dit kan bereiken.

Lees meer over Eline Blom – Haptotherapeut in de liefde