Ik verlang naar een liefdevolle relatie

Relatietherapie voor singles

Een nieuwe relatie begin je niet zomaar. Het heeft zo z’n voordelen om helemaal je eigen weg te kunnen gaan. Toch heeft bijna iedereen het verlangen om een leven te delen met een geliefde. In de praktijk blijkt het niet eenvoudig om zowel je leven te delen met iemand als  je eigen weg te gaan.

Je wilt een nieuwe liefde die helemaal bij je past. Iemand om je leven mee te delen en bij wie je jezelf kunt zijn. Maar iets houdt je tegen. Je wilt niet weer afgewezen worden. Je wilt je vrijheid niet op geven. Of je durft jezelf niet echt te laten zien.

 

Een van de grootste belemmingen in de liefde is de angst om jezelf of de ander te verliezen. Misschien is voor jou de drempel te hoog om een relatie te beginnen? Of vind je het lastig om de verbinding te behouden als je iemand vaker ontmoet?

Deze belemmeringen kun je overwinnen. Stap voor stap! De essenstie is dat je zelfvertrouwen weer groeit en dat je steeds meer jezelf kunt zijn bij anderen. De vrijheid die je dan voelt is zo fijn dat de zoektocht naar een relatie geen strijd meer is maar een ontdekkingsreis.

Nieuwste liefdestip

10 tips voor een intieme date

10 tips voor een intieme date

Kan een eerste date meteen intiem aanvoelen? Ja! Ik geef je graag een aantal tools waarmee je snel een dieper contact kunt maken. Intimiteit voelen is de graadmeter om te bepalen of je met iemand een relatie zou willen. Maar wat is intimiteit? Intimiteit is een staat...

Lees meer

Je verlangt naar een nieuwe relatie

Je wilt een nieuwe liefde die helemaal bij je past. Iemand om je leven mee te delen en bij wie je jezelf kunt zijn.

Maar iets houdt je tegen

Je wilt niet weer afgewezen worden.
Je wilt je vrijheid niet op geven.
Je durft jezelf niet echt te laten zien.

 

Vind de sleutel tot jouw hart

Je leert om jezelf te kunnen zijn bij anderen
Je leert te vertrouwen op je gevoel
Je ervaart dat de liefde binnen je bereik ligt

 

Een liefdesrelatie hebben en je vrij voelen. Dat kan!

10 tips voor een intieme date

10 tips voor een intieme date

Kan een eerste date meteen intiem aanvoelen? Ja! Ik geef je graag een aantal tools waarmee je snel een dieper contact kunt maken. Intimiteit voelen is de graadmeter om te bepalen of je met iemand een relatie zou willen. Maar wat is intimiteit? Intimiteit is een staat...

Lees meer

5 tips voor een geslaagde date

Een date is al geslaagd als je jezelf bent en de ander je dus goed kan leren kennen. Wat maakt jezelf zijn tijdens een date zo lastig? Er is spanning omdat je hoopt dat dit de partner is waarop je al een tijdje wacht en omdat je niet afgewezen wilt worden. De spanning moet je op een of andere manier los zien te laten. De volgende 5 tips gaan je daarbij helpen.

Lees meer

In 50 dagen klaar voor een nieuwe relatie?

Gelukkig alleen is de basis voor elke duurzame relatie

Herken je jezelf in deze zinnen?

 

Ik kom geen leuke singles tegen

Ik val op de verkeerde types

Ik val op mensen die gebonden zijn

Ik voel me regelmatig eenzaam

Ik mis een vast iemand om mee op vakantie te gaan

 

 

Hulp bij onzekerheid

Onzekerheid kan een nieuwe relatie in de weg staan. Je voelt een drempel om op iemand af te stappen. Jezelf laten zien is spannend want je bent bang voor wat er gebeurt als de ander ontdekt wie je werkelijk bent. Haptotherapie helpt je zekerder te voelen over jezelf zodat je makkelijker op iemand af stapt.

Lees meer 

Haptotherapie helpt bij eenzaamheid

Hulp bij eenzaamheid

Singles voelen zich vaker eenzaam dan mensen met een relatie. Het gemis van verbondenheid of het gemak van het delen is daar de oorzaak van. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om je wel verbonden te voelen ookals heb je geen relatie. Haptotherapie is gericht op je vermogen om bestaande contacten te verdiepen of nieuwe intieme contacten aan te gaan.

Lees meer

Eline Blom Haptotherapeut in de liefde

Waar het in de liefde om draait is hoe je jezelf kunt zijn

Jezelf zijn en blijven is een van de lastigste dingen in aanloop naar en tijdens een relatie. Vaak hebben we als kind goede redenen gehad om ons anders voor te doen. Maar in de liefde werkt je anders voordoen niet. Dit betekent dat je nieuwe manieren moet vinden om je in vrijheid met iemand te kunnen verbinden. Om iets wezenlijks te veranderen help ik mensen om dieper te kijken naar wat maakt dat ze geen relatie hebben. Als daar contact mee wordt gemaakt ontstaan vanzelf nieuwe mogelijkheden om de dingen waar je ontevreden over bent aan te pakken. Werkende oplossingen komen als je er de ruimte voor voelt.

Lees meer over Eline Blom – Haptotherapeut in de liefde

Eline Blom helpt singles de weg naar de liefde vrij te maken