Fuck het geluk

Een workshop voor dappere, speelse en liefdevolle gelukszoekers

– Geluksroute Haarlem 2017 –

Zondag 5 februari 2017
14:00 – 15:30 uur
Flow Plaza | Zaanenstraat 18 (Haarlem-Noord)

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig

 

Als notoire geluksbrengers (Eline Blom als De Knuffeldokter en Joan Bieger met het Talententraject) wilden we dit jaar de keerzijde van het geluk gaan onderzoeken. Gelukkige gevoelens zijn namelijk net zo van het leven als ongelukkige gevoelens. Sterker nog op het moment dat je ongelukkige gevoelens kunt toelaten voel je je sneller gelukkig. Dus: Leve het ongeluk!

Wij willen heel graag een workshop geven die speels, gewaagd en liefdevol is. Het is tijd voor Liefde, Lef, Luchtigheid en Lichtheid. Dat is wat je bij ons in de workshop FUCK het GELUK! kunt komen halen!

Ben je ergens echt helemaal klaar mee loop dan eerst even langs de Klaagmuur. Zing een klaagzang en post je frustratie op de klaagmuur, huil, word boos, schreeuw. Alles mag om even contact te maken met je ongeluk.

Maak vervolgens een Ongelukkig Contactadvertentie. Zet je zelf zo onaantrekkelijk mogelijk neer en kijk of je zo min mogelijk reacties kunt krijgen.

Laat je ook meevoeren in een experiment van Een omgekeerde staande ovatie. Stap uit je comfortzone en zoek het ongeluk in elkaar!

 

Geluk is speels zijn met je ongeluk

 

Wij hebben er zin in en vinden het ook spannend om uit onze comfortzone te stappen! Maar confrontaties aangaan en plezier maken gaan heel goed samen kunnen we uit ervaring zeggen!

Ben jij ook dapper, speels en liefdevol? Leuk dat je met ons meedoet!

Liefs,
Joan & Eline

Eline Blom en Joan Bieger