Knuffeldokter Eline Blom

Een liefdevolle knuffel, zomaar op straat, verzacht en verbindt

Knuffelworkshop

Deze workshop van de Knuffeldokter is voor iedereen die zich vrijer wil voelen in fysiek contact. Je ontdekt hoe jij knuffelt en hoe je dat op een ontspannen manier kunt doen. Je leert je luisteren naar je lichaam die je precies vertelt wat nodig is om vaker en affectiever te knuffelen. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende workshop. Lees meer 

 

Knuffel & Liefdestip

Ontvang op straat of tijdens een evenement een knuffel met een liefdestip. Waarom? Omdat je weer verbonden met jezelf en met anderen voelt. In de knuffel ervaar ik wat jij in de liefde te bieden hebt en wat je als tip kunt gebruiken. Waar kun je me treffen?

Zaterdag 30 april: Beltane Festival Ruigoord | Een Keltisch feest over vruchtbaarheid en leven waar ik als Knuffeldokter graag aan bijdraag met een knuffel en liefdestips. Van 15:00 – 18:00 is de entree gratis.

 

Waarom bestaat de De Knuffeldokter?

Een knuffel is een van de meest voorkomende liefdesgebaren. Het voedt je gemoed. Het geeft je het gevoel van geluk. Dat knuffelen zo prettig is, komt doordat het knuffelhormoon oxytocine vrijkomt. Dit hormoon verbindt sociale contacten met gevoelens van plezier. Hoe meer oxytocine in je lijf hoe groter je gevoel van vertrouwen en verbondenheid.

Als De Knuffeldokter wil ik mensen bewust maken dat affectief fysiek contact zoals een knuffel een voorwaarde is voor een liefdevol en gelukkig leven. Als haptotherapeut weet Eline Blom wat de toegevoegde waarde van een aanraking is. De Knuffeldokter helpt mij om deze booschap op een speelse manier duidelijk te maken.

 

 

Volg of bel de Knuffeldokter

Een knuffel zet je even stil in het huidige moment waardoor je voelt dat je bestaat en er toe doet.