Op 22 november organiseer ik samen met tangodocent Frank van der Velden De Liefdesdans: een middag om de liefde voor jezelf en je relatie te voelen terwijl je de Argentijnse tango leert dansen.

Graag wil ik je 6 redenen geven waarom meedoen je verder kan helpen in de liefde:

1. Iedereen voelt spanning in het begin. Je weet niet wat er gaat gebeuren op de dansvloer. Je vraagt je misschien af of het dansen je wel gaat lukken. Onze ervaring is dat als het ijs eenmaal gebroken is er ontspanning en plezier voor in de plaats komt.

2. Uit je comfortzone gaan is wat nodig is om de liefde weer stromend te krijgen. Geef jezelf de ruimte om het spannend te vinden en om een risico te nemen. En om jezelf te zijn. Ontmoeten kan spannend zijn maar geeft ook de verbinding waar je zo naar verlangt.

Loesje_comfortzone

 

3. De mensen die komen hebben dezelfde intentie als jij: plezier maken, lekker dansen en contact voelen.

4. Een dans doen betekent niet dat je iemand iets verplicht bent. De liefdedans is een uitnodiging om samen in vrijheid in beweging te komen en daarin te ontdekken wat dit met je doet. Je leert luisteren naar je lichaamssignalen. En het mooie is dat je ervaringen kunt uitwisselen. Dat doe je anders nooit tijdens het dansen. Je kunt dus in een veilige en gelijkwaardige setting ontdekken wat er in de wisselwerking gebeurt.

5. Het wordt speels en luchtig. Dat is onze werkwijze. Plezier maken met elkaar staat voorop. We zijn al vaak genoeg serieus bezig toch? Op elkaars tenen stappen is toegestaan!

6. Wij begeleiden je met aandacht en zorg. Ik geloof dat veiligheid een voorwaarde is om tevoorschijn te komen. Wij zorgen voor een veilige setting en moedigen je aan jezelf te laten zien. Want als jij jezelf laat zien kun je je gezien, gehoord en geraakt voelen!
Ik hoop dat ik je enthousiasme en vertrouwen heb kunnen wekken om mee te doen aan de workshop zondag 22 november!

Oh ja! Voor ik het vergeet: tot en met 9 november kun je gebruik maken van de vroegboekkorting van €60 per persoon!

Meer lezen over de Liefdesdans

PS De volgende Liefdesdans op 31 januari 2016 is bedoeld voor mensen die zonder partner zijn en wel in vrijheid en op een intieme manier met anderen willen dansen

Groet ook namens Frank

Voel je vrij contact met mij op te nemen via mail of 06 – 46 06 02 92.

Vriendelijke groet
Eline Blom
Haptotherapeut & Knuffeldokter