Speeddaten op gevoel

Steeds meer singles hebben moeite om een partner te vinden. Een partner kun je met je verstand kiezen maar een geliefde kies je met je hart. Luisteren naar je gevoel is de belangrijkste tool voor een duurzame liefde.

Maar hoe kun je naar je gevoel luisteren? Door de taal van je zintuigen beter te verstaan!

Op basis van je zintuigen toets je of iemand een match voor je is. Vaak gaat dit onbewust. Je voelt of je dichterbij iemand wilt zijn of dat je merkt dat iemand je interesse wekt. Je lichaam geeft je waardevolle singnalen tijdens het daten.

Met deze workshop ga je bewuster luisteren naar wat je zintuigen je te vertellen hebben. En hoe beter je daarnaar luistert hoe makkelijker het wordt om te voelen wat echt belangrijk voor je is in een relatie. In een uur kom je op verschillende manieren in contact met anderen waarbij de focus meer ligt op doen dan op denken. Terwijl je met de andere deelnemers meer ontdekt over je gevoel leer je ook de andere deelnemers op een ongedwongen manier kennen.

Deze workshop slaat twee vliegen in een klap.
1. Je ontdekt wat werkelijk belangrijk is in het contact met een partner.
2. Je ontdekt of een van de deelnemers die mogelijke partner is.

Data
Zaterdag 20 juni Gratis tijdens Datingfair van 12:00- 13:00 uur en van 16:00 – 17:00 uur
Zondag 21 juni Gratis tijdens Datingfair van 12:00- 13:00 uur en van 16:00 – 17:00 uur

Inschrijven
Schijf je nu alvast in voor een van de workshop.

Begeleiding door haptoherapeut in de liefde Eline Blom

Eline BlomWaar het in de liefde om draait is hoe je jezelf kunt blijven bij de ander. Jezelf zijn en blijven is een van de lastigste dingen in aanloop naar en tijdens een relatie. Vaak hebben we als kind goede redenen gehad om ons anders voor te doen. Maar in de liefde werkt dat niet meer. En dat begint al tijdens het daten.
Ik help singles:
– de drempel over om contact met mogelijke partners aan te gaan
– zichzelf te blijven tijdens het daten
– een partner te kiezen voor een duurzame relatie